Dijous, 28 de Març de 2024
Vilaplana - La Mussara Vilaplana - La Mussara
Muntanyes de Prades
Baix Camp - Camp de Tarragona
 
 
Benvinguda
 
El Poble
Situació
Història
Activitat econòmica
Patrimoni
CEIP - Cingle Roig
Festes
Vilaplanencs Il·lustres
 
Ajuntament
Composició
Regidories
Contactar
Administració
 
Administració Oberta
Seu electrònica i transparència
Perfil del contractant
Tràmits administratius
Ordenances
Bulletins Oficials
Calendari de recaptació
Documentació de Projectes
 
Turisme
Com arribar
Allotjaments
Restaurants
Muntanyes de Prades
Activitats
 
Informació Ciutadana
Horaris d'Autobus
Farmàcia
Telèfons d'urgència i d'interès
Avisos Meteorològics
Avisos Fitosanitaris
BANS - En vigència
Xarxes socials
 

 
  
 Bases Convocatòria Plaça Agutzil + Model d'Instància

Ajuntament de Vilaplana
BASES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA SELECCIÓ D’UN/A AGUTZIL, PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ, GRUP AP - AJUNTAMENT DE VILAPLANA

 

Base 1a. Objecte de la convocatòria

 

L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció, mitjançant concurs oposició, d’un/a agutzil, personal funcionari interí, per cobrir una plaça vacant a la plantilla. amb jornada parcial, dins el grup AP, amb distribució horària flexible en funció de les necessitats del servei.

 

La present convocatòria es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província, el tauler d'anuncis de la corporació i al Portal de Transparència de l’Ajuntament.

 

Les funcions dels llocs de treball objecte de la present convocatòria seran les següents:

  • Atendre les denúncies, queixes i sol·licituds d'informació dels ciutadans.

  • Donar informació de les llicències d'obertura dels establiments, obres...

  • Ordenar, senyalitzar i dirigir el tràfic en el casc urbà, d'acord amb allò establert en les normes de trànsit.

  • Prestar auxili, en casos d'accident, catàstrofe o calamitat pública, participant, en la forma prevista en les lleis, en l'execució dels plans de protecció civil.

  • Vetllar pel compliment de les ordenances, bans i demés disposicions municipals dintre de l'àmbit de la seva competència.

  • Recórrer i vigilar els carrers i espais públics de la demarcació, prestant auxili a qui ho reclamés o necessités.

  • Controlar i fer el seguiment dels horaris de tancament dels locals públics.

  • Comprovar les llicències obertura dels venedors en els mercats ambulants.

  • Informar de totes aquelles activitats i obres que, presumptament, no estiguin legalitzades.

  • Vigilar l'entrada i sortida dels centres escolars públics de la població.

  • Controlar els vehicles presumptament abandonats.

  • Control del funcionament de l’enllumenat públic.

  • Supervisió i control de la xarxa d’abastament d’aigua

  • Obtenir els informes que li siguin requerits per els seus superiors.

  • Manteniment del cementiri municipal i accessos.

  • Inhumació i trasllat a les tombes, segellat de tombes.

  • Neteja de tombes.

  • Trasllat del fèretre fins el cementiri.

  • Assistència a l’enterrament ( ajudar en les tasques de col·locació del fèretre a la caixa, trasllat del domicili fins a l’església i cementiri, si s’escau).

  • I, en general, totes aquelles funcions de caràcter general que li siguin atribuïdes en l'àmbit de la unitat organitzativa d'adscripció.

Base 2a. Requisits i condicions dels aspirants

 

Per ser admès i prendre part en la convocatòria, les persones aspirants han de reunir, a la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els següents requisits:

 

  1. Tenir la nacionalitat espanyola

     

  2. Haver complert 16 anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa fixada per la llei.

     

  3. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a l’ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a l’accés al cos o escala de funcionaris, sempre i quant no s’acrediti el benefici de la rehabilitació mitjançant el corresponent document oficial, antecedents penals cancel·lats, certificació corresponent del Registre Central de Penats i Rebels.

     

  4. Complir les condicions específiques per exercir les funcions que dins el cos i l’escala li poden ser encomanades, atenent al que estableix la base primera d’aquestes bases.

     

  5. No trobar-se comprès en cap de les causes d’incapacitat o incompatibilitat de les previstes en la legislació vigent sobre la matèria.

     

  6. Posseir el certificat de coneixements de nivell B2 - Certificat de nivell intermedi de català de la Junta Permanent de Català o alguna de les titulacions equivalents d’acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i l’Ordre 491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s’actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix, és d’aplicació el Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

     

    En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o l’exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell al requerit a la convocatòria, que han de superar aquests aspirants.

     

  7. Posseir el permís de conduir vehicles de la classe “B”

     

  8. Totes aquestes condicions s’han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.

 

Base 3a. Presentació  de sol·licituds

 

Cal presentar una instància, segons model normalitzat de sol·licitud d’admissió juntament amb la documentació que s’indica a continuació, al Registre General de  l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o en qualsevol dels llocs a què fa referència l’art. 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques en relació amb la disposició derogatòria i la disp. transitòria 4a d’aquesta llei.

 

 

La documentació a presentar és:

    • Fotocòpia simple del DNI

    • Original o fotocòpia compulsada del nivell català requerit

    • Fotocòpia simple del permís per conduir vehicles de la classe “B”.

    • Currículum vitae

    • Fotocòpia de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats

    • Certificat de la vida laboral emesa pel TGSS

       

      L’esmentada documentació ha de presentar-se dins el termini de presentació d’instàncies llevat de l’acreditació del nivell de llengua catalana si escau que pot presentar-se fins el moment de la realització de la prova de castellà/català si s’escau.

       

D’acord l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, les dades de caràcter personal subministrades per les persones aspirants en emplenar la sol·licitud, així com les contingudes en la documentació adjunta per tal de participar en els processos selectius de l’Ajuntament, seran objecte de tractament automatitzat per l’Ajuntament. Per exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació, els candidats/es han de dirigir-se a l’Ajuntament de Vilaplana.

 

 

Base 4a. Termini de presentació de sol·licituds: 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província.

 

Base 5a. Llistat de persones admeses i excloses:

 

Expirat el termini de presentació d’instàncies, l’Ajuntament dictarà resolució en el termini d’un mes, declarant aprovada la llista provisional d’aspirants admesos i exclosos i assenyalant un termini de deu dies hàbils per a la seva esmena.

 

Transcorregut aquest termini, s’aprovarà la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos, que es publicarà en el tauler d’edictes i en el Portal de Transparència de l’Ajuntament, anunciant-se el dia, hora i lloc que hauran de realitzar-se les proves.

 

La llista d’admesos i exclosos es podrà consultar al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en el Portal de Transparència de l’Ajuntament.

 

Si no s’hi presenten reclamacions o es desestimen per silenci, les llistes d’aspirants admesos i exclosos es consideraran elevades a definitives sense necessitat de nova resolució i posterior publicació. Si se’n produeixen, l’alcalde ha de resoldre estimar-les o desestimar-les definitivament, en el termini dels trenta dies següents a la finalització del termini per a la seva presentació, i ha de notificar les resolucions, individualment, als aspirants. Tot seguit, s’ha d’esmenar la llista d’admesos i exclosos i s’ha de publicar només l’esmena al tauler d’anuncis de la Corporació. Si manca la resolució expressa, les al·legacions s’han d’entendre desestimades.

 

Per a més informació podeu trucar a l’Ajuntament, al telèfon 977815012, en horari d’atenció al públic.

 

Base 6a. Tribunal qualificador

El Tribunal qualificador serà col·legiat i la seva composició s’haurà d’ajustar als principis d’imparcialitat i professionalitat dels seus membres, i es tendirà, així mateix, a la paritat entre home i dona.

El personal d’elecció o de designació política, els funcionaris interins i el personal eventual no podran formar part del Tribunal qualificador.

El pertànyer al Tribunal qualificador serà sempre a títol individual, i no es podrà ostentar aquesta pertinença en representació o per compte d’altri.

El Tribunal que s’ha de constituir per valorar el procés selectiu ha de tenir la següent composició:

 

PRESIDÈNCIA: Designat per l’Ajuntament

VOCALS: 2 vocals designats per l’Ajuntament (titulars i suplents)

SECRETARI/ÀRIA

 

La designació nominal dels membres del tribunal, que ha d’incloure la dels respectius suplents, correspon a la presidenta de la corporació i s’ha de fer en la resolució per la qual s’aprova  la llista d’admesos i exclosos.

 

El tribunal pot disposar la incorporació d’assessorament especialitzat per a totes o alguna de les proves. Les persones assessores no tenen vot.

 

La composició del tribunal s’ha d’ajustar al principi d’especialitat i tots dels seus membres vocals han de tenir una titulació igual o superior a l’exigida per a l’accés a les places de la convocatòria.

 

El tribunal no pot constituir-se ni actuar sense l’assistència com a mínim de la meitat dels seus membres, bé siguin titulars, bé suplents, i sempre és necessària la presència de la presidència i de la secretaria. Les decisions s’han d’adoptar per majoria de vots dels membres presents i, en cas d’empat, ha de resoldre el vot de qui actuï com a president/a. Tots els membres actuen amb veu i vot, tret del secretari/a, l’actuació del qual/de la qual és de fedatari/a. No obstant això, tindrà veu i vot quan alhora sigui membre del Tribunal qualificador computant-se com un únic vot.

La participació en el tribunal qualificador pot donar lloc a la indemnització reglamentària, en concepte d’assistència, d’acord amb el que estableix el Reial decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnitzacions per raó del servei.

Els membres del tribunal es poden abstenir i les persones aspirants poden recusar-los si concorre algun dels motius de l’article 23 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre de règim jurídic del sector públic, en el termini de 10 dies comptats a partir de l’endemà de la publicació al tauler d’anuncis o al Portal de Transparència de l’Ajuntament de la resolució per la qual es nomenen els membres del tribunal.

De la sessió que faci el tribunal qualificador s’ha d’estendre l’acta corresponent, signada pel secretari, que n’ha de donar fe, amb el vistiplau de la presidència, i per tots els membres.

En tot cas, el funcionament del tribunal qualificador s’ha d’adequar a les normes pròpies dels òrgans col·legiats contingudes a la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Base 7a. Procés selectiu

El sistema de selecció serà per concurs-oposició lliure, amb les següents fases:

 

a) Fase oposició:

 

Primer exercici: Coneixement de llengües (en cas que sigui necessari):

 

Llengua catalana

 

Consisteix en la realització d'una prova de coneixements de llengua catalana, que consta de dues parts:

 

Primera part. S’hi avaluaran el domini de l’expressió escrita, per mitjà del a redacció d’un text i els coneixements pràctics de llengua, mitjançant preguntes sobre aspectes lingüístics.

 

Segona part: S’hi avaluarà l’expressió oral amb la lectura en veu alta d’un text i una conversa sobre temes generals d’actualitat.

 

La durada màxima d’aquesta prova serà determinada pel tribunal. El resultat de l’exercici serà d’APTE o de NO APTE, i caldrà obtenir la qualificació d’APTE/A per a participar en el procés selectiu.

 

Queden exempts de la realització d’aquesta prova els aspirants que acreditin documentalment estar en possessió del certificat B2 Certificat de nivell intermedi de català de la Junta Permanent de Català o alguna de les titulacions equivalents d’acord amb el Decret 152/2001


Segon exercici: Prova de caràcter obligatori i eliminatori. 

 

Consisteix en la realització d’un test de 20 preguntes amb tres respostes alternatives sobre el temari següent:

 

Part general.

 

1. La Constitució Espanyola de 1978. Principis generals. Els drets i deures dels ciutadans. L’organització territorial de l’Estat. El Municipi. Competències. L’organització municipal.

 

2. L’Estatut d’Autonomia de Catalunya. Disposicions generals. Competències de la Generalitat.

 

Part específica.

 

3. La Llei Orgànica de forces i cossos de seguretat. Concepte, missió i objectius de la policia. Normes bàsiques d’actuació. Els diferents cossos policials a l’Estat espanyol.

 

4. La Llei de Policies Locals de Catalunya. Disposicions generals. Principis d’actuació i funcions. La coordinació de les policies locals i la col·laboració amb els altres cossos policials. L’ordenació de la seguretat en la legislació de Catalunya.

 

5. La Llei de Policies Locals de Catalunya. Estructura i organització de la policia local. Règim disciplinari. Els vigilants municipals: concepte i funcions.

 

6. La Llei Orgànica de seguretat ciutadana. Concepte de seguretat ciutadana. Competències de les diferents administracions, especial consideracions dels ajuntaments. Règim sancionador.

 

7. La legislació sobre trànsit, circulació de vehicles amb motor i seguretat vial. Normes generals de circulació. Senyalització. Permisos i llicències de conduir. Condicions dels vehicles per poder circular.

 

8. El procediment administratiu sancionador en matèria de trànsit, circulació de vehicles amb motor i seguretat ciutadana.

 

9. Els animals domèstics i de companyia. Responsabilitats dels propietaris.

 

10. El municipi de Vilaplana. Terme municipal. Nuclis rurals i urbanitzacions. Serveis i comunicacions. Principals carrers i places. Accidents geogràfics. Conjunt monumental. Fires, festes i festivals.

 

 

La forma de puntuació de l’exercici és la següent:

 

    • 1 punt per resposta correcta

    • menys 1/3 per resposta incorrecta

    • 0 per sense resposta o resposta anul·lada

       

      La durada d’aquesta prova és determinada pel Tribunal. La valoració és de 0 a 20 punts, i s’ha d’obtenir un 10 per a superar-la. Aquesta prova és de caràcter eliminatori.

       

      Només hi ha una convocatòria per a cada exercici. Els aspirants que no compareguin a la crida del tribunal qualificador per al desenvolupament dels exercicis o proves a realitzar al lloc, data i hora que s’assenyali hauran de ser exclosos, excepte en els casos degudament justificats i discrecionalment apreciats pel tribunal qualificador i sempre i quan no es perjudiqui la igualtat entre els aspirants.

       

L’ordre d’actuació dels aspirants per aquells exercicis que no es puguin realitzar conjuntament es farà de conformitat amb el sorteig realitzat en el seu dia a la Diputació de Tarragona per als processos selectius i que fou publicat al BOPT 108, de 8 de juny de 2016. En aquest sorteig es va determinar que l’actuació de les persones aspirants en les proves que es puguin realitzar conjuntament s’iniciarà amb l’aspirant el primer cognom del qual comenci per la lletra “Q”. En cas que no existeixi cap persona aspirant el cognom de la qual comenci per la lletra “Q” l’ordre d’actuació s’iniciarà per aquelles el primer cognom de les quals comenci per la lletra “R” i així successivament.

 

 

Per a possibilitar la màxima agilitat en la selecció, si el tribunal qualificador ho creu oportú, els exercicis es poden realitzar simultàniament i es pot realitzar més d’una prova en una mateixa sessió.

 

Les qualificacions de les proves que no es valorin amb l’apte o no apte s’han d’expressar en números, essent necessari obtenir la puntuació mínima per passar a la següent prova o en el cas de ser l’última prova, per passar a la fase del concurs.

 

La puntuació dels aspirants en cadascuna de les proves és la mitjana aritmètica de les qualificacions atorgades per cadascun dels membres assistents del tribunal qualificador.

 

El resultat final de l’oposició és la suma de les puntuacions obtingudes en el conjunt de les proves puntuables realitzades.

 

 

b) Fase de concurs:

 

Es valoraran els mèrits aportats pels aspirants justificats mitjançant currículum vitae i documentació acreditativa dels mateixos, d’acord amb el següent barem:

 

1. Entrevista (màxim 3 punts): El tribunal de qualificació efectuarà un entrevista per competències per determina la idoneïtat de l'aspirant així com per valorar l'experiència en tasques pròpies del lloc de treball.

 

2. Per cada mes de serveis prestats desenvolupant les funcions pròpies d’agutzil o de peó de serveis varis,  sempre que com a mínim hagi figurat 3 mesos en la respectiva plantilla i amb la mateixa categoria de personal funcionari o personal laboral (la puntuació màxima serà de 3 punts).

 

Es valorarà a raó de 0,05 punts per cada mes complet de serveis. A efectes de fraccions els mesos es computaran de 30 dies.

 

3.Per estar en possessió d’una titulació acadèmica superior a l’exigida per participar en la convocatòria (la puntuació màxima serà d’1 punt).

 

 

4.Pels cursos de formació i perfeccionament, amb aprofitament, inclosos els cursos permisos de conducció (la puntuació màxima serà de 4 punts).

 

Cursos, seminaris, etc seguits en centres oficials i homologats que versin sobre matèries relacionades amb les funcions pròpies de la categoria objecte de convocatòria, a raó de:

 

  • De 10 a 19 hores 0,05 punts per curs

  • De 20 a 40 hores 0,12 punts per curs

  • De 41 a 80 hores 0,25 punts per curs

  • Més de 80 hores 0,75 punts per curs

     

     

    Els cursos relacionats amb la professió, diferents a les funcions definides en l’article 13 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals de Catalunya, com poden ser els de socorrisme, primers auxilis, defensa personal, idiomes i ofimàtica es valoraran en un 50% dels punts fixats en l’anterior taula.

     

    4. Per tenir el permís de conducció, de classe “A” o superior a l’exigit en la convocatòria: 0,50 punts.

     

    5. Per tenir el certificat del nivell C1 de suficiència de català de la Junta Permanent de Català, equivalent o superior 1 punt.

     

    6. Les recompenses i distincions pròpies dels cossos de seguretat que siguin rellevants en relació amb les funcions d’agent o vigilant, a raó de 0,1 per distinció (la puntuació màxima serà d’1 punt).

     

    Per acreditar els mèrits, caldrà un certificat del secretari interventor de la Corporació o del organisme competent que certifiquin els serveis prestats, antiguitat, recompenses i distincions, situació administrativa i qualsevol altre dada rellevant.

     

    El tribunal aixecarà acta de les fases anteriors, en la qual figurarà una relació dels aspirants per ordre de puntuació.

 

Base 9a. Reconeixement mèdic.

 

Prèviament a la pressa de possessió com a funcionaris, els candidats proposats hauran de presentar a l’Ajuntament, dins del termini de 20 dies naturals a partir del moment en què es publiquin en el tauler d’edictes de l’Ajuntament i en el Butlletí Oficial de la Província, un certificat de reconeixement mèdic, realitzat per facultatiu col·legiat, per comprovar que no es detecta en els o les aspirants l’existència de cap de les exclusions mèdiques establertes en l’annex 2 d’aquesta convocatòria.

La qualificació del certificat serà d’apte/a o no apte/a.

Aquells que dins del termini indicat, i llevat dels casos de força major no el presentin, no podran ser nomenats, i s’anul·laran totes les actuacions.

 

Base 10a. Relació d’aspirants seleccionats i proposta de nomenament interí.

La qualificació final del procés selectiu vindrà determinada per la suma de les puntuacions obtingudes en les diferents fases establertes a la base anterior.

La relació d’aprovats, per l’ordre de puntuació total obtinguda, s’elevarà al President de la Corporació, juntament amb la proposta de nomenament interí que figuri en primer lloc per haver obtingut la millor puntuació.

Cas que cap dels aspirants superi el procés selectiu, procedirà la declaració de la convocatòria com a deserta.

L’aspirant proposat/da presentarà els documents acreditatius de compliment de les condicions de capacitat i dels requisits exigits a la convocatòria, en el termini de vint dies naturals, comptats a partir del següent al dia en què es faci públic la relació de persones seleccionades.

L’aspirant requerit/da que, dins el termini indicat, no presenti la documentació, no podrà ser nomenat, i decaurà en les seus drets derivats de la superació del procés de selecció i proposta del Tribunal, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer en el cas de falsedat en la seva instància. Això, tret de casos de força major, els quals han de ser degudament comprovats i considerats per l’alcalde.

En aquest cas, la proposta de nomenament interí s’entendrà automàticament deferida en favor, successivament, de l’aspirant següent en la relació elevada pel Tribunal.

La persona seleccionada que ja tingui la condició de personal funcionari o laboral de l’Ajuntament resta exempta de justificar les condicions i els requisits ja acreditats i que no requereixen actualització; i únicament han d’acreditar les circumstàncies de les quals no hi hagi constància.

 

Base 11a. Formalització

 

Examinats de conformitat els documents aportats per l’aspirant, El President procedirà al seu nomenament interí en el termini d’un mes a comptar des de l’expiració del termini de presentació de documents.

 

Base 12a.- Incidències.

 

El Tribunal queda facultat per resoldre els dubtes o discrepàncies que en produeixin durant el desenvolupament de les proves selectives, així com per alterar l’ordre de les proves i per prendre els acords que calguin per garantir el correcte desenvolupament del procés selectiu.

 

Base 13a.- Incompatibilitats i règim del servei.

 

Serà aplicable a les persones proposades el règim d’incompatibilitats al sector públic, en compliment del qual en el moment del nomenament, haurà d’aportar una declaració d’activitats que realitza, sol·licitant la compatibilitat, si s’escau, o exercir l’opció que preveu l’article 10 de la Llei 53/84, de 26 de novembre.

 

 

Disposicions finals

 

Primera. En tot allò no previst en aquestes bases s’ha d’aplicar la normativa següent:

 

  1. Llei 7/1985, de 2 d’abril, de bases de règim local

  2. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre pel qual s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic

  3. Llei 30/1984, de 2 d’agost, de mesures per a la reforma de la funció pública

  4. Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

  5. Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  6. Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

  7. Decret legislatiu 2/2003, pel qual s’aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya

  8. Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un Text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

  9. Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

 

Segona. Règim de recursos

 

Contra les llistes definitives d'admesos i exclosos i les formalitzacions dels contractes, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant de l’Alcaldia, dins del termini d'un mes, comptat a partir del dia següent al de la seva publicació, o, directament, recurs contenciós administratiu davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, dins del termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al de la notificació d'aquest acte, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i els articles 8, 14, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Contra els actes i resolucions dels tribunals qualificadors, en tant que es tracta d’òrgans col·legiats dependents de la Presidència de la corporació els actes dels quals no exhaureixen la via administrativa, es pot interposar recurs d’alçada davant l’alcalde, en el termini i amb els efectes que estableixen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Si es vol impugnar l’acord d’aprovació d’aquestes bases, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat en el termini d’un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNEX I (MODEL D’INSTÀNCIA)

 

SOL·LICITUD D’ADMISSIÓ A LA CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ DE PERSONAL AL SERVEI DE L’AJUNTAMENT DE VILAPLANA

 

Dades de la convocatòria: .....

Número de la convocatòria: .....

Denominació de la plaça/lloc de treball: AGUTZIL

Torn: Lliure

Procediment de selecció: Concurs oposició

 

Dades personals

 

Primer cognom: ........................................ Segon cognom: ................................... Nom: ........................................

NIF/document acreditatiu de nacionalitat: .........................

Adreça a l’efecte de notificacions: ........................

Municipi: ..................... Província: .........................

Telèfons de contacte: .........................

 

Documentació que s’adjunta amb la sol·licitud (marqueu amb una creu la documentació que adjunteu):

 

  •  Fotocòpia simple NIF

  •  Original o fotocòpia compulsada del nivell català requerit

  •  Fotocòpia del permís de conduir vehicles classe “B”.

  •  Currículum vitae

  •  Certificat de la vida laboral emesa pel TGSS

  •  Fotocòpia de tots els documents justificatius dels mèrits al·legats

  •  Sol·licito certificat del temps treballat a l’Ajuntament

     

    DEMANO que m’admeteu a la convocatòria d’aquesta sol·licitud i DECLARO que són certes les dades que s’hi consignen i que compleixo les condicions exigides per a treballar en una Administració pública i les previstes en les corresponents bases específiques.

     

    Lloc, data i signatura

     

     

     

     

Alcalde/essa de l’Ajuntament de Vilaplana

 

 

 

 

 

 

 

ANNEX II: Reconeixement mèdic.

 

A) Ulls i visió:

L’agudesa visual sense correcció haurà de ser no inferior a 0.3 en l’ull pitjor i 0.7 en l’ull millor.

L’agudesa binocular haurà de ser no inferior a un 0.7.

Seran causes d’exclusió les disminucions significatives del camp visual i les alteracions importants de la visió cromàtica.

B) Audició:

Es realitzarà una audiometria. L’agudesa auditiva ha de ser superior al 75% de l’agudesa normal en ambdues oïdes, i no patir cap trauma sonor.

C) Sistema vascular:

Serà causa d’exclusió les cardiopaties congènites, valvulopaties, la insuficiència cardíaca, hipertensió i en general, qualsevol cardiopatia que dificulti l’exercici normal de la funció, així com les varius o insuficiència venosa perifèrica no lleus.

D) Obesitat-Primesa:

L’obesitat o primesa manifesta que dificultin o incapacitin per a l’exercici de les funcions pròpies de la plaça serà considerada com a causa d’exclusió.

E) Sistemes muscular i esquelètic:

Serà considerada com a causa d’exclusió tota anomalia esquelètica que afecti la locomoció, la cursa, la mobilitat del tonc, dels membres superiors, inferiors i malucs, així com les deficiències en l’estàtica de la columna vertebral, amb independència de la seva intensitat.

F) Proves de laboratori:

Serà causa d’exclusió la detecció en proves de laboratori de nivells anòmals en l’anàlisi de glucèmies, així com l’addicció o consum de substàncies psicotròpiques i l’enolisme, i alteracions significatives de l’hemograma.

G) Aparell respitatori:

La insuficiència respiratòria que dificulti l’exercici de la funció pot ser causa d’exclusió, mitjançant la valoració d’una espirometria.

La valoració de les dades mèdiques es farà únicament a partir dels exàmens realitzats en el centre mèdic que es designi.

 

 
Projecte d'Obres
 
POUM - PLA D'ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL
 
Agenda 21
 
Entitats
Casa de Cultura
Associació de Jubilats
Grup de Teatre
ADF de Vilaplana - La Mussara
Grup de Jóvens
Grup de Colònies l'Alzina Rodona
Associació de Caçadors
Casal Vilaplanenc
Cooperativa Agrícola
AMPA Cingle Roig
 
Publicacions Locals
Lo Pedris
CronoSport
 
Comerços
 
Eines
Ajuda'ns a millorar
Llibre de visites