Dimarts, 19 de Març de 2024
Vilaplana - La Mussara Vilaplana - La Mussara
Muntanyes de Prades
Baix Camp - Camp de Tarragona
 
 
Benvinguda
 
Turisme
Com arribar
Allotjaments
Restauració
Casal Vilaplanenc
Activitats
Muntanyes de Prades
 
El Poble
Situació
Història
Les Cases i els Renoms
Terme municipal - any 1960
 
Ajuntament
 
Administració Oberta
 

 
  
Benvinguda

En nom de tots els mussarencs i mussarenques, em complau saludar-vos des del nou web de l’Ajuntament de Vilaplana i La Mussara.

Aquest espai que posem a la vostra disposició ofereix tot un conjunt d’informació per als que desitgeu conèixer el nostre poble, l’hem realitzat amb la voluntat de millorar l’anterior web i l’hem dotat amb més continguts i més diversos.

Hi trobareu tot allò que hem considerat pot ser d’interès per a projectar la realitat de la vida quotidiana del poble: la història, el territori, la gent, les tradicions, festes i costums i, en definitiva, la forma de vida dels vilaplanencs i les vilaplanenques, mussarencs i mussarenques.

També hem incorporat enllaços amb altres webs d’interès per tal que el visitant tingui més informació i més acurada del nostre poble.

Aquest web té la voluntat d'esdevenir una eina eficaç de consulta per a tot aquells que busquin informació local, i un instrument de comunicació entre les entitats i associacions locals que permeti la difusió de les seves activitats i la participació dels ciutadans i ciutadanes en la vida social del poble.

Us convido a visitar aquesta finestral obert de bat a bat i a tota hora, que estic segur que us ajudarà a conèixer més i millor el nostre poble i la seva gent, i aprofito també per demanar que ens feu avinents les vostres aportacions i suggeriments per ajudar-nos a continuar millorant.





Tomàs Bigorra i Munté

Alcalde
 
Fotografies ...
... retrospectiva
... a l'actualitat
 
Vídeo
 
Enllaços de la Mussara
 
Fonts d'informació
 
Serveis
Ajuda'ns a millorar
Llibre de visites